Relació amb les famílies

EL DIA DIA

La participació de les famílies dóna vida a l’escola i enriqueix la tasca dels mestres. Pinotxo és una escola petita on la família té un paper fonamental en el desenvolupament del dia a dia.


A l’escola hi ha un contacte estret i diari amb els pares. A l’entrada i sortida, els pares poden parlar amb les mestres.


A l’inici de curs, es fa una reunió amb tots els pares i mestres per a presentar el nou curs (la programació, el calendari,...). Abans però s’han fet les entrevistes personals on els infants i pares coneixen la nostra escola, les mestres i els equipaments, de manera que es van familiaritzant amb el nou entorn escolar. A l’acabar el primer trimestre es lliure un informe a cada família, on es valora l’adaptació de l’infant amb l’escola, amb la mestra i amb l’entorn que l’envolta.


Durant el curs hi ha altres trobades amb els pares, amb festes i celebracions. Al final del curs, tots els infants reben un tercer informe amb una avaluació de tot el curs i es fa una entrevista amb la mestra.A part de tot això, cada dia omplim una agenda que té cada infant, que serveix de fil de comunicació amb l’escola i casa. A l’agenda escrivim tot el que fa referència al seguiment de l’infant: les activitats realitzades, el temps de descans, el menjador,...L’escola celebra festes familiars:


El Nadal: celebrem el Nadal amb tota la família (pares, avis, germans,...) i berenem tots junts.


Festa de final de curs: celebrem la graduació dels més grans de l’escola i fem un petit festival on participen tots els infants i que s’acaba amb un berenar de germanor.

Els pares participen en la vida de l’escola i això ens fa créixer!