Instal.lacions

L’escola està situada en planta baixa i sense barreres arquitectòniques, donant així un bon accés a peu i amb cotxets.


Les nostres instal•lacions es composen de 3 aules (totes exteriors), aula polivalent, cuina i ampli pati amb una zona tova, espai pels nadons i un petit hort.

Disposa de tres aules per a les diferents edats dels infants:

L’aula de 0-1 anys: amb bressols per a tots els infants, biboneria i zona d’higiene. És exterior amb molta il•luminació i ventilació.

L’aula de 1-2 anys: sala molt àmplia de 30 m2 amb zona de canvi de bolquers i lavabos adaptats, pel rentat de mans i l’inici en el control d’esfínters. Exterior i amb molta llum.

L’aula de 2-3 anys: classe de més de 30 m2 amb diferents racons per estimular el joc simbòlic en els infants. Disposa de lavabo amb 3 vàters per infants i amb un rentamans gran pensat per a l’estimulació de l’infant en els seus hàbits d’higiene. Exterior i amb molta llum.

L’aula polivalent: aula on es guarden els cotxets dels infants i on es fan les classes d’anglès que porten a terme l’acadèmia Kids&Us de Granollers.

La cuina: disposem de cuina pròpia, autoritzada pel Departament de sanitat, en la que s’elaboren menús equilibrats i saludables amb productes de primera qualitat, prescrits per metges-nutricionistes. Atenem tot tipus de necessitats específiques que es plantegin (inici de papilles, transició al tros, intoleràncies, al•lèrgies,...)

Pati: disposem d’un pati exterior de més de 150 m2 on els infants tenen la possibilitat de jugar en diferents espais (espai tou, racó dels nadons, hort, tricicles, motos i patins). L’espai per a nadons està delimitat i diferenciat de la resta del pati, complint amb totes les mesures de seguretat. El pati disposa de grans tendals que proporcionen l’ombra que es fa necessària en èpoques de molt sol i calor.