Què fem

METODOLOGIA. PROJECTE EDUCATIU


“Junts per Créixer”
La llar d’infants Pinotxo és un centre català i molt familiar.


L’escola es basa en un mètode actiu. Els aspectes més importants a destacar són: el desenvolupament integral del nen o nena, l’adquisició d’hàbits, la participació activa i la creativitat de l’infant.


Un aspecte important és la relació de l’escola amb el seu entorn. Ens interessa que els infants coneguin el seu barri, l’entorn més proper, la cultura de la nostra ciutat, les festes populars i tot allò que constitueix la nostra realitat més propera. Les sortides de l’escola en són un bon exemple. S’organitzen diferents sortides durant tot el curs, coincidint amb els diferents centres d’interès, com són:La tardor: sortida al parc a recollir fulles.


La castanyada: anem a comprar castanyes.


Nadal: anem a la Porxada a veure les paradetes.


Carnaval: sortim disfressats.


La primavera: sortida al parc per observar els canvis que es produeixen amb l’arribada de la nova estació.


Sant Jordi: sortida a comprar llibres per l’escola.Treballar els aliments: anem al mercat a veure les parades i els aliments que estan exposats.L’estiu: sortides al parc a jugar.


sortida a la Granja.


A més, l’escola participa en les activitats que l’ajuntament proposa a través de l’Associació Cultural. Són tres sortides que corresponen a actuacions de dansa, teatre i titelles.