La família i l’Escola Pinotxo


L’Escola és l’entorn privilegiat on les relacions interpersonals són molt presents. És un lloc de trobada i de interacció constant en el dia a dia entre famílies, educadores i infants.

La relació creada i establerta entre l’Escola i la família és d’enorme importància per a la petita infància.
Aquests vincles són necessaris per donar un suport emocional ferm, que permeti als infants sentir-se confiats i segurs en el dia a dia de l’Escola i en la descoberta del món.

Per la nostra Escola la implicació i participació de les famílies és una peça clau pel desenvolupament dels infants en el dia a dia de l’Escola Bressol.

Facilitem i promovem els canals de comunicació i participació que millor s’adaptin a les característiques i necessitats de les famílies, per tal d’avançar junts en l’acompanyament de l’infant.

La comunicació entre Escola i famílies ha de ser fluida i participativa. Una bona comunicació entre pares i mestres és especialment important entre els 0 i 3 anys, quan els infants comencen a forjar la seva personalitat.

La participació de les famílies fa l’Escola més viva i enriqueix la tasca dels mestre.

  • Els contactes quotidians que es donen en les entrades i sortides.
  • L’agenda escolar. Informació individualitzada.
  • Entrevistes individualitzades al llarg de tot el curs.
  • Reunions informatives. Acompanyament familiar en petits grups per resoldre dubtes quotidians de forma dinàmica.
  • Festes en família.

Cuina pròpia

A l’Escola disposem de cuina pròpia amb menús elaborats per nutricionistes i adaptats al nivell maduratiu de l’infant. Ens adeqüem a intoleràncies i al·lèrgies i potenciem el consum de productes frescos, de qualitat, ecològics i de proximitat.

Participem en el programa de Consum de Llet a les Escoles de la Unió Europea i en diferents programes de la Generalitat de Catalunya que fomenten el consum de fruites i verdures a l’Escola.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider